France Turbo moderni kamini na drva in peči na drva so prava izbira za vas

Na tej strani lahko izbirate med kamini na drva in pečmi na drva znamke  France Turbo. Na izbiro so stenski kamini na drva, viseči kamini na drva in kamini z nogo. Oziroma skoraj vsi kamini na drva ter pači na drva so v vseh različicah.

MODEREN DIZAJN

Kamini na drva in peči na drva France Turbo imajo edinstven design ter tehnološko popolnoma nov način izgorevanja.

INOVATIVNA TEHNOLOGIJA

Dovod zraka, ki potuje v kamin na drva navzdol, razširi toploto horizontalno, dolgotrajen ogenj pomeni dolgotrajno ogrevanje.

MAKSIMALNA UČINKOVITOST

Kamini na drva France Turbo imajo zmožnost prostor ogreti v le eni uri od 0 do 20 stopinj Celzija, toplota se ne izgublja po ceveh in dimniku.

KAMINI NA DRVA IN PEČI NA DRVA

kamini na drva

PEČI NA DRVA

Peči na drva France Turbo imajo poleg patentirane tehnologije tudi odlično ogrevalno moč in inovativen dovod zraka. Dovod zraka v peč potuje od zgoraj navzdol in tako razširi toploto horizontalno. Tak način dovoda zraka v peč pa omogoča, da je čas gorenja +10ur, dolgotrajen ogenj pa pomeni dolgotrajno ogrevanje prostora.

Ogrevalna moč peči na drva se giblje med 5 in 9kw, izkoristki pa dosegajo kar 82,3%, tako je mogoče prostor od 0°do 20°C segreti v kar eni sami uri. Dobrih lastnosti pečoi France Turbo kar ne znamka. Odlikuje jih tudi prostorna notranjost in tako lahko uporabljamo tudi večje kose lesa. Večino naših peči na drva omogoča kose lesa v  velikosti 33cm, nekatere peči pa tudi do 40cm.

Peči na drva France Turbo so različnih dimenzij. Globina peči je od 400mm do 583mm, širina peči od 460mm do 600mm in višina okrog 1200mm. Odvisno od podstavka. Teža peči na drva se giblje od 100kg do 125kg. Podatke za posamezno peč si lahko pogledate spodaj s klikom na posamezni model peči na drva.

France Turbo je podpisnik listine Flamme Verte s čimer dokazuje svojo zavezanost visokokakovostnim in okolju prijaznim pečem na drva.

KAMINI NA DRVA

Kamini na drva France Turbo imajo poleg patentirane tehnologije tudi odlično ogrevalno moč in inovativen dovod zraka v kamin. Dovod zraka v kamin na drva potuje od zgoraj navzdol in razširi toploto horizontalno. Tak način dovoda zraka v kamin na drva omogoča, da je čas gorenja kamina +10ur, dolgotrajen ogenj v kaminu pa pomeni dolgotrajno ogrevanje.

Kamini na drva imajo ogrevalno moč med 10 in 13kw, izkoristki naših kaminov pa dosegajo kar 79%, tako je mogoče prostor od 0°do 20°C segreti v kar eni sami uri. Dobrih lastnosti, ki jih imajo kamini na drva France Turbo kar ne zmanka. Odlikuje jih tudi prostorna notranjost in tako lahko uporabljamo tudi večje kose lesa. Večino naših kaminov na drva omogoča kose lesa v  velikosti 33cm, nekateri kamini pa tudi do 50cm.

Kamini na drva France Turbo so različnih dimenzij. Globina kaminov je od 477mm do 495mm, širina kaminov od 800mm do 1050mm in višina od 1442mm do 1710mm. Teža kaminov na drva pa se giblje od 128kg do 159kg. Podatke za posamezen kamin na drva si lahko pogledate spodaj s klikom na posamezni model kamina na drva.

France Turbo je podpisnik listine Flamme Verte s čimer dokazuje svojo zavezanost visokokakovostnim in okolju prijaznim kaminom.

Imate vprašanje glede kaminov in peči France Turbo? Z veseljem vam bomo odgovorili.

Že imate peč ali kamin France Turbo? Z veseljem bomo prisluhnili vašemu mnenju!

O NAS SO PISALI
Adut
Dnevnik
Primorske novice
Žurnal
24ur

Vabljeni na ogled kaminov in peči v našo trgovino v Lesce