Kamini in peči na drva France Turbo

Zgodba o kaminih in pečeh France Turbo

France Turbo kamini in peči so za vse tiste, ki imajo radi dobri, stari sijaj ognja iz ognjišča kot nekoč. Ki je vaš zaveznik v hladnih dneh in kateremu se lahko prepustite, da vas bo ogrel tako v prostoru, kot v duši z prasketanjem lesa in rahlih vonjem po lesu in dimu.

France Turbo kamini in peči so za vse tiste, ki uživajo ob toplini ognja z skodelico kave ali kozarca vina.

ZGODOVINA

Podjetje France Turbo s.r.l. se je začelo ukvarjati s proizvodnjo in prodajo peči že davnega leta 1987. Začetek proizvodnje se je začelo v manjši tovarni 500 m² v kraju Tain L Hermitage. Podjetje pa je kmalu potrebovalo večje prostore, zato so se leta 1992 pa do 2007 še dvakrat preselili, prvič v kraj La Roche de Glun, drugič pa v mesto Bourg-les-Valence, kjer imajo tudi 5000 m² velike poslovne in proizvodne prostore.

V ŠTEVILKAH

Od leta 1987 pa do danes uporablja kamine in kaminske peči več kot 100.000 strank. V Sloveniji zastopamo blagovno znamko France Turbo od leta 2003, ko smo se prvič udeležili sejma v Ljubljani. Več kot 2000 strank se greje s kamini in pečmi France Turbo.

Kamin Calienta 200 z nogo

Ker sem preprosto strasten do kaminov in peči France Turbo

Živjo! Moje ime je Dejan in sem ustanovitelj podjetja France T d.o.o., ki v Sloveniji ponuja kamine in peči francoskega proizvajalca France Turbo. Če iščete kamin za svoj prostor, ki vam bo služil veliko let in s katerim ne boste imeli veliko opravka (čiščenja), potem ste definitivno prišli na pravo mesto.

V kamine in peči France Turbo resnično verjamem saj:

  • vam hočem prihraniti čim več časa pri čiščenju pepela,
  • vam hočem ponuditi izdelek, za katerega verjamem, da vam bo delal še in še let in predvsem,
  • vam hočem dati občutek veselja, ko stopite v prostor in zagledate zakurjen naš kamin.
dejan toman

Dejan Toman, lastnik podjetja France T d.o.o.

Pri France T razumemo potrebe in želja naših strank in vemo, da je vaš kamin tisto posebno mesto v vašem prostoru, okoli katerega se zbirajo vaši prijatelji in družina, se družijo in ustvarjajo spomine, ki bodo trajali vse življenje.

Kaj o nas pravijo naše zadovoljne stranke

“Že 2 leti imam v dnevni sobi Super Turbo 200. Pepel sem letos spraznil pred kratkim drugič, pokuril pa približno 3 kubike drv. Ogreje se zelo hitro, v dnevni sobi in kuhinji, kje je cca 40m2, se radiator ne prižge nikoli. Zvečer naložim, zjutraj malce pobrskam po žerjavici in naložim trske..in gori….Edina pomankljivost je ta, da se steklo hitro umaže, vendar z dobrim čistilom je tudi to hitro očiščeno. Nisem poskusil drugih pači in jih tudi ne bi, ker je ta peč zakon.”

Anonimni preko foruma podsvojostreho.net

“Zakon peč, pri nas bo že 10. sezono! :)”

Tomaž Žnidar

“Ne dam je stran za noben denar.”

Jožica Bajgot

Imate vprašanje glede kaminov in peči France Turbo? Z veseljem vam bomo odgovorili.

Bi si radi ogledali našo ponudbo peči in kaminov? Poglejte tu.

Že imate peč ali kamin France Turbo? Z veseljem bomo prisluhnili vašemu mnenju!