PREVERITE, ZAKAJ SLOVENCI OBOŽUJEJO FRANCE TURBO KAMINE

Pri France Turbu smo zavezani, da vsaki stranki podarimo nasmeh na obraz, ko pride v prostor in vidi prižgan ogenj v kaminu ter ve, da se je pravilno odločila..…ampak ne verjemite nam preprosto na besedo. Vsaka izjava spodaj je bila podana od resničnega kupca France Turbo kamina ali peči.

Pozdravljeni,

Mi ima Visečo Olo, steklo je na eni strani. Kupili smo jo pred 4 leti in nam ni žal, smo zelo zadovoljni.

Zelo hitro začne greti, dolgo časa drži toploto (ki je bolj prijetna kot toplota od centralne) in ne izsuši zraka kot centralna.

Mi porabimo zelo malo drv, uporabljamo trd les, saj se z mehkim lesom steklo zelo umaže (čeprav ko gori je prijetno poslušat prasketanje smole).

Pepel čistimo enkrat mesečno, steklo sedaj vsak dan, se zamudimo 5 minut, se splača saj je lepo romantično ko se vidi ko gori (na začetku stekla nismo očistili celo sezono, saj si nismo vzeli časa pri dveh malih otrocih, se je pa ravno tako lepo očistilo nakoncu; na z malo truda takrat; vmes je ta samo od sebe tudi kar dol zgorelo ko se je nabralo).

Se je pa treba malo “naučiti” kuriti, koliko naložiti in kakšna drva, saj smo imeli mi nazačetku kar prevroče, ko hajca res hajca!

LP, Tanjuša Vrečko

Minilo je kar nekaj časa od takrat, ko smo se preselili v naš novi dom. Že od začetka smo načrtovali dodaten vir ogrevanja v hiši in po par letih smo se odločili za peč znamke France Turbo.

Odločitve nisva z ženo nikoli obžalovala in še vedno mislim, da je bila to ena najinih najboljših investicij.
Že kar nekaj let nam hišo dodatno ogreva kaminska peč Turbo Passion 350 in lahko rečem, da so lastnosti peči take kot jih obljubljajo – peč se hitro zagreje, stene niso umazane od dima in pepela, pepel čistimo na 2-3 tedne, ko pa se zjutraj zbudimo, nas pričaka prijetno ogret bivalni prostor.

Uporabljamo jo praktično v času celotne kurilne sezone, jeseni in
spomladi kot glavno ogrevanje hiše, pozimi, ko padejo temperature krepko pod ničlo, pa kot dodatno ogrevanje. Na ta način prihranimo tudi pri kurilnem olju za centralno kurjavo.

Najboljša lastnost naše peči pa je občutek domačega ognjišča, ki ga dajejo topli plameni, ko ob večerih razsvetljujejo dnevno sobo, v kateri se zbere cela družina.

Robert Mele

Imate vprašanje glede kaminov in peči France Turbo? Z veseljem vam bomo odgovorili.

Bi si radi ogledali našo ponudbo peči in kaminov? Poglejte tu.

Že imate peč ali kamin France Turbo? Z veseljem bomo prisluhnili vašemu mnenju!