PREVERITE, ZAKAJ SLOVENCI OBOŽUJEJO PEČI IN KAMINE NA DRVA FRANCE TURBO

Pri France Turbo smo zavezani, da vsaki stranki, ki kupi naš kamin ali peč podarimo nasmeh na obraz, ko pride v prostor in vidi prižgan ogenj v kaminu ter ve, da se je pravilno odločila..… ampak ne verjemite nam preprosto na besedo. Vsaka izjava spodaj je bila podana od resničnega kupca našega kamina ali peči na drva znamke France Turbo.

Pozdravljeni,

Mi ima Viseči kamin na drva Ola, steklo je na eni strani. Kupili smo jo pred 4 leti in nam ni žal, smo zelo zadovoljni.

Kamin začne goreti zelo hitroi, dolgo časa drži toploto (ki je bolj prijetna kot toplota od centralne) in ne izsuši zraka kot centralna.

Mi porabimo zelo malo drv, uporabljamo trd les, saj se z mehkim lesom steklo zelo umaže (čeprav ko gori je prijetno poslušat prasketanje smole).

Kamin Ola “pepel” čistimo enkrat mesečno, steklo sedaj vsak dan, se zamudimo 5 minut, se splača saj je lepo romantično ko se vidi ko gori (na začetku stekla nismo očistili celo sezono, saj si nismo vzeli časa pri dveh malih otrocih, se je pa ravno tako lepo očistilo nakoncu; na z malo truda takrat; vmes je ta samo od sebe tudi kar dol zgorelo ko se je nabralo).

Se je pa treba malo “naučiti” kako zakuriti kamin na drva, koliko naložiti in kakšna drva, saj smo imeli mi na začetku kar prevroče, ko hajca res hajca!

LP, Tanjuša Vrečko

Minilo je kar nekaj časa od takrat, ko smo se preselili v naš novi dom. Že od začetka smo načrtovali dodaten vir ogrevanja v hiši in po par letih smo se odločili za peč na drva znamke France Turbo.

Odločitve nisva z ženo nikoli obžalovala in še vedno mislim, da je bila to ena najinih najboljših investicij.
Že kar nekaj let nam hišo dodatno ogreva kaminska peč na drva Turbo Passion 350 in lahko rečem, da so lastnosti peči take kot jih obljubljajo – peč se hitro zagreje, stene niso umazane od dima in pepela, pepel čistimo na 2-3 tedne, ko pa se zjutraj zbudimo, nas pričaka prijetno ogret bivalni prostor.

kaminsko peč na drva uporabljamo praktično v času celotne kurilne sezone, jeseni in
spomladi kot glavno ogrevanje hiše, pozimi, ko padejo temperature krepko pod ničlo, pa kot dodatno ogrevanje. Na ta način prihranimo tudi pri kurilnem olju za centralno kurjavo.

Najboljša lastnost naše peči pa je občutek domačega ognjišča, ki ga dajejo topli plameni, ko ob večerih razsvetljujejo dnevno sobo, v kateri se zbere cela družina.

Robert Mele

Kamin na drva France Turbo Najboljši nakupPriporočam peč na drva France TurboNajboljši kamini na drva France TurboKamin na drva France Turbo zelo lepega izgleda

S pečjo France Turbo smo zelo zadovoljniJožica ne da peči na drva France TurboŽe 10 let peč na drva France Turbo

Greje več kot 10 let

Peč mi greje celo stanovanje

Ogrevamo s pečjo na drva

Najboljši kamin na drva

Kamin na drva France Turbo že leta v naši hišiKamin France Turbo v akcijiKamin France Turbo v akciji 2

Zelo zadovoljen s pečjo na drva France Turbo

Peč na drva Super Turbo 200

Imate vprašanje glede kaminov in peči France Turbo? Z veseljem vam bomo odgovorili.

Bi si radi ogledali našo ponudbo peči in kaminov? Poglejte tu.

Že imate peč ali kamin France Turbo? Z veseljem bomo prisluhnili vašemu mnenju!