Stenski kamin Soluna

STENSKI KAMIN NA DRVA SOLUNA
Nazivna moč (kW)10-13
Izkoristek (%)76
Prostornina gretja (m³)150/250
CO (%)0.13
mg/Nm³30
Čas gorenja +10 h
Dolžina polen (cm) 33
Odvod dima (mm)180
Teža (kg)146
Višina (mm)1450
Širina (mm)900
Globina (mm)440

Stenski kamin na drva Soluna je na voljo v petih izvedbah in dveh barvnih kombinacijah:

stenski kamini na drva Soluna

barve stenski kamin na drva Soluna
Izvedba stenski kamin na drva Soluna

Stenski kamin na drva Soluna je na voljo v petih izvedbah. Sama izvedbe stenskega kamina na drva Soluna je prvo na voljo v načinu enojnega stekla ali dvojnega stekla (steklo z obeh strani). Se pravi v drugem načinu lahko spremljamo toplino ognja z obeh strani. Naslednji izvedbeni načini kamina Soluna pa so klasični kot pri vseh naših kaminih na drva. Lahko ga namestimo kot samostoječi kamin na drva Soluna, na tla kot kamin z nogo oziroma samostoječi kamin ali pa kot viseči kamin na drva. Ko se odločite za vrsto kamina in način postavitve sledi samo še v kakšni barvni kombinaciji bo vaš kamin na drva. Stenski kamin na drva Soluna je na voljo v dveh barvnih kombinacija, kot je prikazano na sliki. V ti dve kombinaciji pa lahko vključite poljubni dve barvi iz naše barvne palete kaminov. Pri stenskem kaminu na drva Soluna lahko izbirate tudi v izvedbi s sončnimi žarki ali brez. Različne načine izvedbe Stenskega kamina na drva Soluna si lahko ogledate s klikom na slike v spodnji galeriji.
Preverite tudi naš Katalog peči in kaminov na drva France Turbo.

Dimenzije: Stenski kamin na drva Soluna:

Kamin na drva Soluna Dimenzije

Galerija: Kamin na drva Soluna:

3 RAZLOGI, ZAKAJ SO KAMINI FRANCE TURBO VREDNI NAKUPA

1. ODLIČNA OGREVALNA MOČ

Odlična ogrevalna moč je razlog, da je prostor mogoče v le eni uri ogreti od 0°do 20°C, saj se toplota ne izgublja po ceveh in dimniku. Topel zrak, ki potuje navzdol, razširi toploto horizontalno.

2. PREPROSTA UPORABA

Zaradi vedno hitrejšega tempa življenja je pomembno, da uporaba kamina ni preveč zapletena. Uporaba večjih kosov lesa zagotavlja dolgotrajen ogenj, kar posledično pomeni tudi dolgotrajno ogrevanje, hkrati pa je poraba goriva zelo majhna.

3. PREPROSTO VZDRŽEVANJE

Kamini France Turbo so preprosti za uporabo in vzdrževanje; pepel je potrebno počistiti le vsakih šest do osem tednov, pri nakladanju lesa pa vas ne bosta motila dim ali prah.

Imate vprašanje glede kaminov in peči France Turbo? Z veseljem vam bomo odgovorili.

Že imate peč ali kamin France Turbo? Z veseljem bomo prisluhnili vašemu mnenju!