Stenski kamin Ola

KAMIN NA DRVA OLA NA STENI
Nazivna moč (kW)10-13
Izkoristek (%)76
Prostornina gretja (m³)150/250
CO (%)0.13
mg/Nm³30
Čas gorenja +10h
Dolžina polen (cm) 33
Odvod dima (mm)180
Teža (kg)160
Višina (mm)1150
Širina (mm)960
Globina (mm)520

Stenski kamin na drva Ola je na voljo v petih izvedbah in dveh barvnih kombinacijah:

stenski kamini na drva Ola

Kamin na drva Ola barve
Stenski kamin na drva Ola izvedba

Stenski kamin na drva Ola je na voljo v petih izvedbah. Sama izvedbe stenskega kamina Ola je prvo na voljo v načinu enojnega stekla ali dvojnega stekla (steklo z obeh strani). Se pravi v drugem načinu lahko spremljamo toplino ognja z obeh strani. Vendar v drugem načinu pridejo vsekakor bolj v poštev ostale izvedbe, ki jih omogoča kamin Ola. Kot smo že rekli ga lahko namestimo na steno kot stenski kamin Ola, na tla kot kamin z nogo oziroma samostoječi kamin Ola ali pa kot viseči kamin na drva. Stenski kamin na drva Ola je na voljo v dveh barvnih kombinacija, kot je prikazano na sliki levo. V ti dve kombinaciji pa lahko vključite poljubni dve barvi iz naše barvne palete kaminov. Različne načine izvedbe Kamina na drva Ola si lahko ogledate s klikom na slike v spodnji galeriji.
Preverite tudi naš Katalog peči in kaminov na drva France Turbo.

Dimenzije: Stenski kamin na drva Ola

Dimenzije kamin Ola

Galerija: Stenski kamin na drva Ola

3 RAZLOGI, ZAKAJ SO KAMINI FRANCE TURBO VREDNI NAKUPA

1. ODLIČNA OGREVALNA MOČ

Odlična ogrevalna moč je razlog, da je prostor mogoče v le eni uri ogreti od 0°do 20°C, saj se toplota ne izgublja po ceveh in dimniku. Topel zrak, ki potuje navzdol, razširi toploto horizontalno.

2. PREPROSTA UPORABA

Zaradi vedno hitrejšega tempa življenja je pomembno, da uporaba kamina ni preveč zapletena. Uporaba večjih kosov lesa zagotavlja dolgotrajen ogenj, kar posledično pomeni tudi dolgotrajno ogrevanje, hkrati pa je poraba goriva zelo majhna.

3. PREPROSTO VZDRŽEVANJE

Kamini France Turbo so preprosti za uporabo in vzdrževanje; pepel je potrebno počistiti le vsakih šest do osem tednov, pri nakladanju lesa pa vas ne bosta motila dim ali prah.

Imate vprašanje glede kaminov in peči France Turbo? Z veseljem vam bomo odgovorili.

Že imate peč ali kamin France Turbo? Z veseljem bomo prisluhnili vašemu mnenju!