Peč Otentic France Turbo

PEČ NA DRVA OTENTIC NA OKROGLI NOGI
Nazivna moč (kW) 8
Izkoristek (%)82.3
Prostornina gretja (m³)100/200
%CO0.10
mg/Nm³37.5
Čas gorenja+10h
Dolžina polen (cm)33
Odvod dima (mm)150
Teža (kg)78
Višina (mm)1126
Širina (mm)539
Globina (mm)500

Peč na drva Otentic je na voljo v štirih izvedbah in dveh kombinacijah barv:

kamini na drva

Barve Peči na drva Otentic
Peč na drva Otentic

Peč na drva Otentic je na voljo v štirih izvedbah. Same izvedbe se med seboj prvo razlikujejo v podstavkih, ki jih ponujamo. Ponujamo dve velikosti ovalnih podstavkov, na sliki levo je prikazan samo nizek podstavek. Ostala dva podstavka, ki sta v ponudbi pa sta linearni podstavek in okrogli podstavek. Lahko pa jo namestite tudi na steno. Ko se odločite kateri podstavek boste imeli sledi samo še v kakšni barvni kombinaciji bo vaša peč na drva. Peč na drva Otentic je na voljo v dveh barvnih kombinbacija, kot je prikazano na sliki. V ti dve kombinaciji pa lahko vključite poljubni dve barvi iz naše barvne palete. Različne načine izvedbe peči na drva Otentic si lahko ogledate s klikom na slike v spodnji galeriji.
Preverite tudi naš Katalog peči in kaminov na drva France Turbo.

Dimenzije peči na drva Otentic:

Dimenzije peči na drva Otentic

Galerija peči na drva Otentic:

3 RAZLOGI, ZAKAJ SO PEČI FRANCE TURBO VREDNE NAKUPA

1. ODLIČNA OGREVALNA MOČ

Odlična ogrevalna moč je razlog, da je prostor mogoče v le eni uri ogreti od 0°do 20°C, saj se toplota ne izgublja po ceveh in dimniku. Topel zrak, ki potuje navzdol, razširi toploto horizontalno.

2. PREPROSTA UPORABA

Zaradi vedno hitrejšega tempa življenja je pomembno, da uporaba peči ni preveč zapletena. Uporaba večjih kosov lesa zagotavlja dolgotrajen ogenj, kar posledično pomeni tudi dolgotrajno ogrevanje, hkrati pa je poraba goriva zelo majhna.

3. PREPROSTO VZDRŽEVANJE

Peči France Turbo so preprosti za uporabo in vzdrževanje; pepel je potrebno počistiti le vsakih šest do osem tednov, pri nakladanju lesa pa vas ne bosta motila dim ali prah.

Imate vprašanje glede kaminov in peči France Turbo? Z veseljem vam bomo odgovorili.

Že imate peč ali kamin France Turbo? Z veseljem bomo prisluhnili vašemu mnenju!