Kamin Lila z nogo

KAMIN NA DRVA LILA Z NOGO
Nazivna moč (kW) 10-13
Izkoristek (%)76
Prostornina gretja (m³)150/250
%CO0.13
mg/Nm³30
Čas gorenja+10 h
Dolžina polen (cm)33
Odvod dima (mm)180
Teža (kg)153
Višina (mm)1710
Širina (mm)800
Globina (mm)490

Kamin na drva Lila je na voljo v petih izvedbah in dveh kombinacijah barv:

kamini na drva

Kamin na drva Lila
Kamin na drva Lila

Kamin na drva Lila je na voljo v petih izvedbah. Sama izvedbe Kamina na drva Lila je prvo na voljo v načinu enojnega stekla ali dvojnega stekla (steklo z obeh strani). Se pravi v drugem načinu lahko spremljamo toplino ognja z obeh strani. Naslednji izvedbeni načini kamina Lila pa so klasični kot pri vseh naših kaminih na drva. Lahko ga namestimo na steno kot stenski kamin, na tla kot kamin z nogo ali pa kot viseči kamin. Ko se odločite za vrsto kamina in način postavitve sledi samo še v kakšni barvni kombinaciji bo vaš kamin na drva. Kamin na drva Lila je na voljo v dveh barvnih kombinacija, kot je prikazano na sliki. V ti dve kombinaciji pa lahko vključite poljubni dve barvi iz naše barvne palete kaminov. Različne načine izvedbe Kamina na drva Lila si lahko ogledate s klikom na slike v spodnji galeriji.
Preverite tudi naš Katalog peči in kaminov na drva France Turbo.

Dimenzije: Kamin na drva Lila

Kamin na drva Lila dimenzije

Galerija: Kamin na drva Lila:

3 RAZLOGI, ZAKAJ SO KAMINI FRANCE TURBO VREDNI NAKUPA

1. ODLIČNA OGREVALNA MOČ

Odlična ogrevalna moč je razlog, da je prostor mogoče v le eni uri ogreti od 0°do 20°C, saj se toplota ne izgublja po ceveh in dimniku. Topel zrak, ki potuje navzdol, razširi toploto horizontalno.

2. PREPROSTA UPORABA

Zaradi vedno hitrejšega tempa življenja je pomembno, da uporaba kamina ni preveč zapletena. Uporaba večjih kosov lesa zagotavlja dolgotrajen ogenj, kar posledično pomeni tudi dolgotrajno ogrevanje, hkrati pa je poraba goriva zelo majhna.

3. PREPROSTO VZDRŽEVANJE

Kamini France Turbo so preprosti za uporabo in vzdrževanje; pepel je potrebno počistiti le vsakih šest do osem tednov, pri nakladanju lesa pa vas ne bosta motila dim ali prah.

Imate vprašanje glede kaminov in peči France Turbo? Z veseljem vam bomo odgovorili.

Že imate peč ali kamin France Turbo? Z veseljem bomo prisluhnili vašemu mnenju!