Kamin Calienta 200 z nogo

KAMIN NA DRVA CALIENTA 200 Z NOGO
Nazivna moč (kW) 11
Izkoristek (%)79
Prostornina gretja (m³)150/250
%CO0.11
mg/Nm³10
Čas gorenja+10 h
Dolžina polen (cm)30/50
Odvod dima (mm)180
Teža (kg)159
Višina (mm)1430
Širina (mm)800
Globina (mm)490

Kamin na drva Calienta je na voljo v petih izvedbah in dveh barvnih kombinacijah:

kamini na drva Calienta

kamin na drva calienta izvedbe
kamin na drva calienta

Kamin na drva Calienta je na voljo v petih izvedbah. Sama izvedba Kamina na drva Calienta je prvo na voljo v načinu enojnega stekla ali dvojnega stekla (steklo z obeh strani). Se pravi v drugem načinu lahko spremljamo toplino ognja z obeh strani. Naslednji izvedbeni načini, ki jih omogoča kamin na drva Calienta pa so klasični kot pri vseh naših kaminih na drva. Lahko ga namestimo na steno kot stenski kamin Calienta, na tla kot kamin z nogo oziroma samostoječi ali pa kot viseči kamin na drva. Ko se odločite kateri kamin na drva je za vas najbolj optimalna izbira, sledi samo še izbira v kakšni barvni kombinaciji bo vaš kamin na drva. Kamin na drva Calienta je na voljo v dveh barvnih kombinacija, kot je prikazano na sliki. V ti dve kombinaciji pa lahko vključite poljubni dve barvi iz naše barvne palete kaminov. Različne načine izvedbe Kamina na drva Calienta si lahko ogledate s klikom na slike v spodnji galeriji.
Preverite tudi naš Katalog peči in kaminov na drva France Turbo.

Dimenzije: Kamin na drva Calienta

Kamin na drva Calienta dimenzije

Galerija: Kamin na drva Calienta

3 RAZLOGI, ZAKAJ SO KAMINI FRANCE TURBO VREDNI NAKUPA

1. ODLIČNA OGREVALNA MOČ

Odlična ogrevalna moč je razlog, da je prostor mogoče v le eni uri ogreti od 0°do 20°C, saj se toplota ne izgublja po ceveh in dimniku. Topel zrak, ki potuje navzdol, razširi toploto horizontalno.

2. PREPROSTA UPORABA

Zaradi vedno hitrejšega tempa življenja je pomembno, da uporaba kamina ni preveč zapletena. Uporaba večjih kosov lesa zagotavlja dolgotrajen ogenj, kar posledično pomeni tudi dolgotrajno ogrevanje, hkrati pa je poraba goriva zelo majhna.

3. PREPROSTO VZDRŽEVANJE

Kamini France Turbo so preprosti za uporabo in vzdrževanje; pepel je potrebno počistiti le vsakih šest do osem tednov, pri nakladanju lesa pa vas ne bosta motila dim ali prah.

Imate vprašanje glede kaminov in peči France Turbo? Z veseljem vam bomo odgovorili.

Že imate peč ali kamin France Turbo? Z veseljem bomo prisluhnili vašemu mnenju!